FinomságProfesszor

sütés-főzés fizikuséknál

Utolsó kommentek:

takacsveca93 2019.01.27. 00:23:59

Ez egy nagyon egészséges salátának tűnik, és laktatónak is egyben. Pedig a salátákról nem éppen azt lehet mondani, hogy mennyire laktatóak. Online néztem hozzávalókat www.ujsagomat.hu/aldi/aktualis-ajanlatok-csutortoktol-24-01-2019/

Bejegyzés: WALDORF SALÁTA

Solyiah 2018.06.24. 15:35:14

Aranyos a blogleírás. :)
Meg kell tanulni a recepteket kívülről. :)) Csak vicc, a blog pedig jó én pedig a cukkinival kapcsolatban azon gondolkozom (nekem szakácskönyvem sincs, fő a kreativitás alapon), hogy kipróbálta-e valaki a a kovászos cukkinit? :)

Bejegyzés: SONKÁS-SAJTOS CUKKINI

PubiX 2015.10.11. 20:42:55

Nekem volt egy öntöttvas fazekam, békebeli darab. Az volt az igazi! Éppen befért a gázsütőbe, alája egy tetőcserép, semmi rács, aztán ott gondolkodott takarékon reggelig. Kisgyerek koromból emlékszem, amikor nagymamámék környékén, a stettl-ben csütörtökön délután az asszonyok vitték a Kazinczy utcai pékségbe a fazekakat, bekészítve, a sólettel. A fazék tetejét körbetapasztották agyaggal, abba volt beleírva a tulajdonos neve. Amikor kisült a barchesz, akkor a pékmester bepakolta a fazekakat, és azok ott dolgoztak, amíg ki nem hűlt a kemence. Aztán másnap elmentek érte az asszonyok, és kész volt az ünnepi asztalra való. :)

Bejegyzés: SÓLET
süti beállítások módosítása