FinomságProfesszor

sütés-főzés fizikuséknál

RAKOTT BROKKOLI

2017. november 19. 13:02 - finomságprofesszor

Hozzávalók:  3-4 brokkoli, 1 csomag "füstli" virsli, 3 deci tejföl, 1 tojás, 3 gerezd fokhagyma, 1 kaliforniai paprika, 10 deka reszelt sajt, só, zsemlemorzsa.  A brokkoliról leszedjük csak a rózsáit és 1 perce forrásban lévő, enyhén sós vízbe dobjuk (vagyis blansírozzuk). Leszűrjük, kicsit…

Tovább
Szólj hozzá!

LECSÓS SZELET BULGURRAL

2017. november 18. 17:03 - finomságprofesszor

Hozzávalók 4 főre:  65 deka disznóhús szeletben (karaj vagy comb), 70 deka zöldpaprika, 70 deka paradicsom, 1 közepes fej hagyma, 2 gerezd fokhagyma, kis tej, liszt, olaj, só, bors, pirospaprika, 30 deka bulgur. A hússzeleteket előző este kiklopfoljuk, a széleken bevagdossuk (hogy ne…

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása