Hozzávalók:
1 kg szeletelt sertéscomb (vagy inkább tarja, az szaftosabb),
20 dkg reszelt edami sajt,
15 dkg reszelt füstölt sajt (Karaván),
3,5 dl tejföl,
olaj, só, bors.
A hússzeleteket a szélükön bevagdossuk (pöndörödés ellen!), sózzuk, borsozzuk, majd kiklopfoljuk. Olajon, serpenyőben mindkét oldalukat majdnem készre sütjük: jellegzetes "sülthús-színűnek" kell lenniük. Egy lapos tűzálló tál alját kikenjük tejföllel. Ráhelyezzük a sülthús-szeleteket, és az egészet meghintjük a kétféle reszelt sajt keverékével. Újabb réteg tejföl, hús, sajt következik. Lefedjük, majd 190 fokos sütőben kb. 1 órán át sütjük. Akkor van készen, amikor a sajt a tetején szépen megsült.