FinomságProfesszor

sütés-főzés fizikuséknál

MADÁRTEJ

2018. január 06. 16:25 - finomságprofesszor

Mint megtanultuk, a madártejhez főleg türelem kell, valamint idő (hogy kihűljön a tálalásig) és persze rengeteg edény. A tejnek forrás KÖZELI hőmérsékletűnek kell lennie, viszont nem forrhat, különben a habgaluska állaga nem lesz ideális. A következő edényekre lesz szükségünk: - egy széles lábos a…

Tovább
Szólj hozzá!

LENCSESALÁTA

2018. január 01. 18:32 - finomságprofesszor

Újévkor köztudomásúlag lencsét kell enni, a néphit szerint legalábbis ettől lesz majd pénzünk egész évben, és véletlenül sem azért, mert keményen megdolgoztunk érte. Természettudós családjaként mi ugyan nem hiszünk a babonákban, de afféle sosem lehet tudni alapon ma lencsét ettünk. Tavaly ilyenkor…

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása