FinomságProfesszor

sütés-főzés fizikuséknál

SAJTOS POGÁCSA

2015. december 06. 17:37 - finomságprofesszor

sajtos-tejfolos-pogacsa.jpg

Hozzávalók: 

40 deka liszt, 
1 nagy pohár tejföl (330g), 
7,5 deka margarin, 
1 sütőpor, 
2 teáskanál só, 
15 deka reszelt sajt a tetejére. 

A hozzávalókat összegyúrjuk, a tésztát ujjnyi vastagra kinyújtjuk, leszórjuk a sajttal, majd kiszaggatjuk, aminek során a "sorját" mindig a szaggatóval hozzávesszük a következő kiszaggatandó pogácsához, így alig lesz maradék. Sütőpapíros tepsikre pakoljuk, 200 fokon 22 perc alatt szép színűre kisül.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://finomsagprofesszor.blog.hu/api/trackback/id/tr768143930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása