FinomságProfesszor

sütés-főzés fizikuséknál

SZÉKELYKÁPOSZTA

2015. október 25. 16:08 - finomságprofesszor

"Ilyen jól még sosem sikerült!"(Dr. K.J.)    Rövid leírás: Először külön főzzük egy nagy fazékban a káposztát a füstölt hússal, egy másik lábosban pedig a disznóhúsból készítünk pörköltet. Aztán összevegyítjük a kettőt és berántjuk. Hozzávalók:  1 kiló savanyú káposzta, 30 deka füstölt hús…

Tovább
Szólj hozzá!

SZILVÁS LEPÉNY

2015. október 22. 23:48 - finomságprofesszor

"Kicsit több cukrot a tésztába és jóval több gyümölcsöt a tetejére!" (Dr. K.J.)    Hozzávalók:  50 deka liszt, 1 teáskanál só, 1 evőkanál cukor (na, ez lehet több, mondjuk +1 kanál vaníliás cukor), 25 deka túró, 2 evőkanál olaj, 2 deci langyos víz, 1 csomag porélesztő.  Tetejére:  1 kiló szilva…

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása