Hozzávalók 2 főre:
2 csirkecomb,
1 szál sárgarépa,
1 szál féhérrépa,
1 közepes zeller,
1 cékla,
1 kis gumó édesburgonya,
1 szál pórhagyma,
5 ágacska friss rozmaring,
olívaolaj, só, bors, majoránna, grillfűszer
Elkészítés:
A csirkét sózzuk, borsozzuk, majoránnával bedörzsöljük. Sütőzacskóban 200 fokon 1 órán át pároljuk. Eközben megtisztítjuk és 1 köbcentis kockákra aprítjuk a zöldségeket, kivéve a póréhagymát, amit karikázni kell. Olívaolajjal, sóval és grillfűszerrel elkeverjük. A csirkét kibontjuk, a levét egy tepsibe engedjük. Ebben elkeverjük a zöldséget, majd ráhelyezzük a csirkecombokat és a rozmaringágakat. Fél órára visszatesszük a sütőbe, a legvégén légkeverést is nyomunk rá, hogy a csirke szép piros legyen.